The first step to English success

Cambridge Engels : First is een examen op Upper - Intermediate ( B2) niveau. Met dit certificaat kunt u aantonen alledaags geschreven en gesproken Engels te begrijpen. Met Cambridge Engels First Certificate, zult u in staat om uw niveau van het Engels aan te tonen met een internationaal erkend diploma.

Demonstrate excellence in English

Cambridge Engels: Advanced is een examen op Advanced ( C1) niveau, en wordt nu door meer dan 6.000 instellingen wereldwijd geaccepteerd. Bij het behalen van Cambridge Engels Advanced, kunt u aantonen dat u voldoende beheersing hebt van het Engels om u uit te drukken in professionele en sociale situaties.

English at the very highest level

Cambridge Engels: Proficiency ( CPE ) is een examen op C2 niveau, het hoogste niveau van het Common European Framework. Uw vloeiendheid in het Engels weerspiegelt uw vermogen met gemak te communiceren in bijna elke situatie. CPE is wereldwijd erkend en is voor professionals en particulieren die willen aantonen op een uitstekend niveau Engels te beheersen.

Need help to prepare?

BLTC offers a wide range of English courses designed to help you achieve your personal learning goals. Day time and evening classes to help you prepare for your exam are hugely successful. Find out more about BLTC's Cambridge exam preparation courses.

Official Cambridge exam preparation materials are also available.

  • IELTS
  • Cambridge English