Cambridge English: Business Vantage, ook bekend onder de naam: Business English Certificate (BEC) Vantage, is het tweede van de de drie te behalen certificaten. Het is een upper-intermediate B2 niveau examen.

Cambridge English: Business Higher, ook bekend onder de naam: Business English Certificate (BEC) Higher, is het derde van de drie te behalen certificaten. Het is een advanced C1 niveau examen.

Waarom een Cambridge Business examen doen? 

Cambridge English: Business Certificates zijn ontworpen om u praktische vaardigheden te bieden die toepasbaar zijn in een Engelstalige business omgeving. 

“Wij gebruiken deze BEC-certificaten als een referentie om het niveau van Engels van onze werknemers en sollicitanten te bepalen binnen Canon. Persoonlijk, vind ik dat het behalen een Cambridge English certificate een waardevolle toevoeging is op het curriculum vitae van onze werknemers.”

César López Díaz 
Canon

Need help to prepare?

BLTC offers a wide range of English courses deisgned to help you achive your personal learning goals. Day time and evening classes to help you prepare for your exam are hugely sucessful. Find out more about BLTC's Cambridge exam preparation courses

Offical Cambridge exampreparation materials are also available 

  • IELTS
  • Cambridge English