Het centrum van uw keuze voor cursussen Engels en Nederlands. Als  geautoriseerd Cambridge Engels examen centrum biedt BLTC voorbereidingscursussen voor de internationaal erkende Cambridge examens, en Teacher Training (CELTA). BLTC is het Nederlandse Test Centrum voor IELTS, het internationaal Engels LanguageTesting System.

 

Leer Engels

Verbeter je Engels in een geheel internationale omgeving. Van beginner tot gevorderde, van zakelijk tot academisch en van Cambridge examenvoorbereiding tot privéles, BLTC heeft de cursus voor jou!

In-company

Onze lessen voor zakelijk Engels zijn ontworpen voor de gespecialiseerde en gevarieerde behoeften van onze klanten. Onze leerprogramma's zijn praktisch, relevant en doelgericht. Kennis van de juiste zakelijke taal in de hedendaagse markt is cruciaal en kan het verschil maken in internationale werkomgevingen.


Leer Nederlands

Wilt u snel uw begrip, spreekvaardigheid en zelfvertrouwen om Nederlands te spreken verbeteren? Onze cursussen zijn studentgericht, boeiend en leuk!  Leer in korte tijd Nederlands met ons team van ervaren native-speakers.

Leg een examen af

Investeer in jezelf en verkrijg een internationaal erkende kwalificatie. Wij bieden verschillende taalvaardigheidsexamens aan, waaronder IELTS, IELTS for UKVI, Cambridge First B2, Advanced C1 en Proficiency C2, samen met het Business English Certificate op verschillende niveaus. Daarnaast bieden wij de Linguaskill online test aan om de Engelse taalvaardigheid van individuen te beoordelen voor organisaties.

English courses

NEW courses starting March

IELTS preparation courses

Apply now!

 

 

 

 

 

 

 

English& Dutch 1-1

Prepare for your exam

Prepare for a new job

Private lessons  for individuals

 

 

 

Business English

in company or at our centre

contact us for a quote

 

 

 

 

 

  • IELTS
  • Cambridge English