Train om een gecertificeerde docent Engels te worden!

Het BLTC Cambridge Teaching Certificate – CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of other Languages)

CELTA is de essentiele TEFL kwalificatie die vertrouwd wordt door werkgevers, talenscholen en overheden over de hele wereld.

Het geven van Engelse les aan mensen die andere talen spreken kan een geweldige carrière zijn, die veel voldoening geeft. Het biedt ook de mogelijkheid om overal ter wereld te wonen en werken. CELTA, een afkorting van Cambridge Certificate in English Language Teaching to Adults, is een van de meest gevraagde diploma’s voor docenten van de Engelse taal. Op internationaal niveau wordt het door alle gerenommeerde instituten erkend en door velen wordt het gezien als de beste.

Voor wie is CELTA?

Mensen die een carrière willen in het Engels taalonderwijs.

U denkt misschien over een carrière in het Engels taalonderwijs en ziet CELTA als een begin van een goede onderwijsbaan in Nederland, of misschien bent u afgestudeerd en wilt u een diploma dat een goede basis vormt om de beginselen van het taalonderwijs te leren en u het zelfvertrouwen geeft om controle te hebben in de klas.

Mensen die een verandering van carrière willen of een onderbreking van hun huidige werk:

Steeds vaker zijn CELTA kandidaten professionals die nieuwe carrièrekansen zoeken of een onderbreking van hun bestaande baan willen. Velen voelen zich aangetrokken tot het wonen en werken in het buitenland. Of u voor een korte periode in het Engels onderwijs wilt werken, of juist voor een langere tijd,  CELTA geeft u precies de training die u nodig hebt om u aan te passen aan een dynamische en uitdagende nieuwe baan.

Mensen die werkzaam zijn in het Engelse onderwijs zonder officiële diploma’s:

CELTA kan ook een handig diploma zijn voor docenten die weinig officiële training hebben gehad. CELTA brengt uw manier van lesgeven naar een hoger niveau, versterkt uw kennis en kan leiden tot internationale promotie of een betere functie in het lesgeven.

Sinds 1997 verzorgt het BLTC zeer succesvolle CELTA cursussen.

Fulltime of Parttime CELTA studeren

* Fulltime ( 4 weken aaneen)

* Parttime ( 12 weken lang, 1,5 dagen per week)

Beide cursusvarianten bestaan uit minimaal 120 contacturen en minimaal 120 aanvullende thuisstudie. 

De fulltime cursus is erg intensief  aangezien u van maandag tot vrijdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur aanwezig dient te zijn op de cursuslocatie.

Voor de parttime cursus dient u maandags de gehele dag en dinsdagsmorgens aanwezig te zijn wat u de mogelijkheid geeft uw studie in te passen in uw wekelijkse werkschema. 

Cursus data:

• 23 January – 18 April 2023 (Part-time) 

• 3 – 28 July 2023 (Full-time)

• 31 July - 25 August 2023(full- time online)

• 25 September – 12 December 2023( part-time)

Kosten voor de cursussen:

Face-to face €1995,- inclusief toeslag voor Cambridge 

Online  € 1650,- inclusief toeslag voor Cambridge

 

 

TEACH ENGLISH QUALIFICATION

Cambridge CELTA

Apply now for January 2024

 

 

 

  • IELTS
  • Cambridge English