British Language Training Centre English courses 

BLTC biedt al 35 jaar effectieve communicatieve Engelse cursussen in het hart van Amsterdam en in scholen en bedrijven door heel Nederland. 

Basic Course - English 1, 2 & 3

In deze cursussen worden de basisstructuren van de Engelse taal aangeleerd en komen alle vaardigheden aan bod: spreken, lezen, luisteren en schrijven. Ze zijn praktisch van aard, bieden volop gelegenheid de taal uitvoerig te oefenen en beogen een snelle groei van de essentiële woordenschat die nodig is voor communicatie in de praktijk.                                                          

Intermediate Course - English 4 & 5

De vervolgcursussen vergroten de taalvaardigheid van studenten die al een basiskennis van het Engels hebben, waarbij de nadruk wordt gelegd op spreekvaardigheid en het vermogen om gesproken Engels te begrijpen. Ze omvatten grammaticale oefeningen, woordenschatverwerving, rollenspellen en luisteroefeningen.

Review Course B2

In deze cursus worden de grammaticale opbouw en communicatieve vaardigheden opnieuw bekeken en verdiept, terwijl kennis van woordenschat en idioom verder wordt uitgebreid. De cursus overbrugt de kloof tussen de gemiddelde en de meer gevorderde niveaus en biedt daarnaast volop mogelijkheden voor het oefenen en activeren van de taalvaardigheid.

Advanced Course C1

Deze cursus voor gevorderden is zowel een herhalingscursus als een aanvullende cursus voor mensen die de op dit niveau de taalbarrière willen doorbreken en echt vloeiend Engels willen leren spreken. De cursus richt zich op uitspraak en toegepaste grammatica, uitbreiding van de woordenschat en schrijfvaardigheid.

Fluency Course B1 - C1

 In deze cursussen worden uw spreekvaardigheid en begrip van het gesproken Engels verder ontwikkeld. Er wordt met name aandacht besteed aan het omzetten van passieve kennis in actieve beheersing van de taal. Elke cursus wordt aangepast aan de bijzondere behoeften en interesses van de groep.

 

  • IELTS
  • Cambridge English