Het centrum van uw keuze voor cursussen Engels en Nederlands. Als  geautoriseerd Cambridge Engels examen centrum biedt BLTC voorbereidingscursussen voor de internationaal erkende Cambridge examens, en Teacher Training (CELTA). BLTC is het Nederlandse Test Centrum voor IELTS, het internationaal Engels LanguageTesting System.

 

Leer Engels

Verbeter je Engels in een geheel internationale omgeving. Van beginner tot gevorderde, van zakelijk tot academisch en van Cambridge examenvoorbereiding tot privéles, BLTC heeft de cursus voor jou!

Online Training

Engels, Nederlands en trainingen voor taaldocenten online. Interactieve online lessen met Nederlandse docenten, het klaslokaal wordt uw huiskamer in gebracht. 1-1 en groepslessen.


Leer Nederlands

Wilt u snel uw begrip, spreekvaardigheid en zelfvertrouwen om Nederlands te spreken verbeteren? Onze cursussen zijn studentgericht, boeiend en leuk!  Leer in korte tijd Nederlands met ons team van ervaren native-speakers.

Leg een examen af

Investeer in jezelf en verkrijg een internationaal erkende kwalificatie.

Cambridge Examens: IELTS, Cambridge First, Advanced en Proficiency, evenals Business Engels certificaten BEC Vantage en BEC Higher.

English & Dutch courses

Start in April 

Free level check

Business, Cambridge & IELTS English courses

Book your place now for our new up coming courses

 

 

Teach English to Adults

Cambridge CELTA

July or  August

 

 

  • IELTS
  • Cambridge English